TR ENG RU
Ev Tipi IzgaraSanayi Tipi IzgaraIzgara SiparişGaranti Susuz, yağsız, dumansız İnovatif, Organik Yeni RADYANT IZGARA ARDO >> Ev Tipi Izgara

ardo Turbo Radyant ısı Teknolojileri

Başka hangi lzgara var ki, balık yağını bile yakmayan, kokutmayan, size kömür yedirmeyen?
Aksi halde, icaddan sayılır mıydı?
ızgara (grill)
Patent
Avrupa Standartlarından İleri.
Miğdenizin, Sağlığınızın  Dostu Izgara
 

NOT: Nasıl bacasız, dumansız, kokusuz balık ızgara yapabildiğini merak edenler,bacasız ofisimizde balık ızgara  yaparak kokusuz, dumansız ızgaramızı test edip satın alanlar gibi, test edebilirler!  Başka ızgara ile, ofisinizde balık ızgara yapabilir misiniz?
 
Dumansız Organik ızgara (grill)
Izgara et diye, kanserojen karbon yedirme devrini kapattık! 
Obezite ve Kanser Riski; Sizden Hep Uzak Dursun!
  • Etin lezzet suyu, yağı kömür olmaz! Izgarada kalmaz!
  • Pişmiş, kızarmış etin suyu, damaklarda iştah kapamaz!
  • İştah açar!
  • Bbu lezzeti başka ızgarada üretemezsiniz! 
Başkaları, Eti mühürleterek  isli, karbonlu kanserojen yanık et yedirmeyi marifet sansada,
Izgara et diye, kanserojen karbon yedirme devrini kapattık! 

Sloganımız değil,
ızgaramız kokusuz, karbonsuz, dumansız

- Yağı yakmaz! Karbon, Duman Üretmez!
- Odada kapı, pencere, baca, davlumbaz istemez!

  • ARDO ile Izgara yapılan etin, balığın standart üstü lezzetine, kömürlü ızgarada bile ulaşılamaz!
  • İcadımızdan sonra; Oda, apartman balık ızgara kokmuyor! Komşular hissetmiyor bile!
  • Salondaki yemek masanızda bile, keyifle  nefis et ve balıkları ızgara yapabilirsiniz!
  • Nasıl bacasız, dumansız, kokusuz balık ızgara yapabildiğini merak edenler, bacasız ofisimizde balık ızgara  testi yapabilirler!

 Dumansız ev ve endüstriyel sanayi tipi balık et ızgarası

 
Bacasız, dumansız, inovatif, organik yeni "Turbo Radyan ARDO"  ızgara. 

Haşlamaz! Yakmaz! İçten pişirip, firesiz kızartır! 

İstesenizde, kanserojen kömür/karbon üretmez, yedirmez! 
ızgara (grill)
Balıkta bile ortamı kokutmaz!

Ocak Başı Konseptinizde, kapalı odada, salonda, davlumbaz gerekmez!


 
 
Endüstriyel bacasız ızgaraARDO
EV TİPİ 
Cam-Izgara 
1,450,00 TL + KDV
Güç:             0,7Kwatt
E/B/Y:         36x52x5Cm






 

Et, balık kurumadan ızgara !

10 (On) santime kadar kalın etler, balıklar;  kızarırken etin, balığın ortası çiğ kalmaz! 
 

Etin, balığın lezzeti: Izgarada kalmaz! Yerken ağızda akar!

Duman Yapmaz!
Karbon üretimi sıfır!
Odada baca istemez! Davlumbaz istemez!

Paslanmaz!
Eskimez!
Çizilmez!                                    7/24 Danışma >>>
 

Balık bile ızgara yapıldığında:

Baca Yok!      Su Yok!      Duman Yok!       Filtre Yok!
Karbon da Yok!        Kanser Riski de Yok!
 
Çizilme Yok!     Eskime de Yok!
 

Ev tipi ızgarada saatlik yakıt tüketimi:  25Krş. (1KW=36Krş.)       Güç:750Watt       (Ebat: 55x36x5cm.) 

AKTİF Pişirme Yüzeyi:  30 X40cm. Geniş pişirme alanı. 

Peşin Fiyatı: 1,450 +KDV (1,711.-TL)  Maximum, bonus K.Kartkarına 9 Taksit.


Sektörde İlk ve Tek:  ARDO Organik kızartır.
Bu ızgarada; isteseniz de balığı bile kokutamazsınız!  

Apartmanda balık ızgara keyfi, artık size serbest!
Bacasız odanızda, kumaş örtülü yemek masanızda balık ızgara keyfiniz başladı!
 
Biz, var olanı taklit etmedik! Var olandan daha faydalı değil ise üretmeyiz! Sağladığımız fayda ve faydalananın mutluluğu oranında mutlu oluruz!
Teknoloji ithal eden değil, daima ihraç eden olmayı hedefledik! Ve başardık da! "İlk Yerli Izgara Teknolojisi" üretip ihraç eden biz olduk!

Kolay satılanı değil, uzun vadeli müşteri faydasını ve mutluğunu  hedefleyen ürünler satmayı da ilke edinen bayilerle çalışmak prensibimizdir!

Kömür ızgarası ile eşit pişirme süresi.    
Ete, balığa Lezzet kaybettirmez. 

*- AB standartlarının da üzerinde, kömürden daha lezzetli kızartan, kansere sebep olmayan, sağlıklı 
İnovatif "Turbo Radyan" ARDO Izgara 

10cm. kalınlıkta da olsa, Eti, balığı kurutmadan firesiz ızgara yapar!
Lezzeti ızgarada kalmaz! Lezzeti yerken ağızda yayılır!
 
Başka hangi ızgara:
10 cm. kalınlıkta dana etini kurutmadan, 3 kiloluk balığı kotutmadan, İçini de, tam pişirip firesiz kızartabilir ki?

- Kiloluk  balığıda, cildini bozmadan,  kalınlığı 10cm dana etini,suyunu kaybettirmeden ızgara yapar! İçi çiğ kalmaz! Her katını eşit pişirir, kızartır!

Cam-Izgara

1,450,00 TL + KDV

Balık ızgara yaparken bile pis kokular üretmeyen ızgaranızı her ortamda güvenle kullanın.

Ev tipi ARDO Cam-Izgara

Saatte sadece 27Krş. elektrik sarfiyatıyla maksimum ızgara keyfini evinizde yaşatır.

Güç: 0,75KWatt

Ebat: 360x522x55 mm

 

Yeni Konsept ARDO Cam-Izgara

Üzerine konan et, balık ve sebze ne olursa olsun, 5cm kalınlığa kadar dışını yakmaksızın içiyle beraber pişirir.

Cam-Izgara’nın Artıları

- Eti veyahut sebzeyi yakmadığından-kurutmadığından, duman ve kokuya sebeb olmaz.

- Kendisine has tekniği sayesinde diğer tüm gazlı ve elektrikli ızgaralardan tasarrufludur.

- Lezzetler karışmaksızın kırmızı ve beyaz et ile beraber sebzeyi aynı anda pişirebilirsiniz.

- Kemikli etleri ve kılçıklı balıkları kmeiğine kadar pişiririr.

- Cam-Izgara’nın cam yüzeyi bulaşık makinesinde yıkanabilir.

- Baca gerektirmez.

- Kullanımı pratiktir.

- Pişirme konforu yüksektir.

Cam-Izgara’nın Eksileri

- Izgarada illâ kömür kokusu arayanlar, barbekü sos kullanabiliriler.

Yemek her şeyden evvel bir kültür meselesidir. Bizim yemek kültürümüzde pek çok ızgara çeşidi vardır. Et, balık ve sebzenin közlenmiş kömür üzerinde pişirilmesiyle hazırlanan pek çok ızgara çeşidi…

Bugüne kadar kullanılan ızgara tekniklerine bakacak olursak yukarıda dediğimiz gibi en başta “mangal” gelir. Ardından geliştirilen gazlı ve elektrikli ızgara çeşitleriyse, lezzet bakımından mangalla yarış edememişlerdir.

Cızgara ise, yüksek teknolojisi sayesinde, geleneksel ızgara çeşitleriyle rekabet etmek bir yana, kendisine has yapısı ve tekniğiyle lezzet ve konfor bakımından diğer ızgara çeşitlerinden bir adım öne geçmiştir.

Cam-Izgara’nın Pişirme Tekniği

Cam-Izgara’da ızgara alanı camdır. Elektrik enerjisini, kendisine has patentli tekniğiyle, cam yüzeyde ısı enerjisine çevirerek çalışır. Alışılageldik şekilde arkasında yahut altında herhangi bir rezistans bulunmamaktadır. Tüm uygulama camın içerisine empoze edilmiştir.

Camın çeşitli sıcaklıklarda yaptığı ısı yayınının dalga boyları gözetilerek tasarlanmıştır. Cam-Izgara, üzerine konan et ve sebzeyi nar gibi kızartırken, aynı zamanda öz suyunu zayi etmeyerek, uzan dalga ısı yayını vasıtasıyla derinlemesine pişirir.

Yani, hem ızgara yapmanın hem de fırınlamanın lezzetine bir seferde kavuşursunuz.

 




Susuz, yağsız, dumansız İnovatif, Organik Yeni RADYANT IZGARA ARDO Ev Tipi Izgara Sanayi Tipi Izgara Izgara Sipariş Garanti Konutta, Balkonda, Terasta Kara Kışı, Yaza Çevirmeye Hazırlanın! AVANTAJLARINIZ Elektrikli Şömine DÖKÜMANLAR Uykuda Özgür Isınma Konteyner Kabin Isıtma Nasıl Daha Ekonomik? AYRICALIKLARINIZ Galeri Sorular - Cevaplar ÇADIR Isıtma Test Raporu Oda Isıtma Konut Isıtma Dükkan Isıtma Ofis Isıtma Kafe - Restoran Isıtma Kış Bahçesi Isıtma Açık Alan Isıtma Cami Isıtma Sauna Isıtma Kümes Isıtma Sera Isıtma REFERANSLAR Sipariş - Danışma .EKO ISITMA Haşeratı sonlandıran; Sürdürülebilir Fiziksel Teknoloji PestGO 16 yaşında!Tahta kurusu - Bit - Pireden Kesin Kurtarıyoruz! Akrepten Kesin Kurtulmanızı Sağlıyoruz! Kümeslerde F.H.B.P. Hijyen Güvenliği Besihanelerde S.F.H.B.P. Hijyen Güvenliği PestGO Nedir? Yaşam Alanı Güvenliği Sineklere Karşı Güvenlik Gıda ve Tarım Güvenliği İletişim Güvenliği Enerji Güvenliği Sanayi Güvenliği Yangın Güvenliği Referanslarımız Kullanma Kılavuzu ve Garanti İletişim - Sipariş SAĞLIK ve ESTETİK ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMEndüstriyel Izgara Endüstriyel Kurutma Endüstriyel Haşere Önleme Teknolojilerimiz


KURUMSALPestgo Ltd. Şti. Basında Biz İnsan Kaynakları Ödüller DESTEKDökümanlar Garanti Uygulamaları Kullanım Klavuzları MİCRO SİTELERArdo PestGO BİZE ULAŞINAdres ve Ulaşım FORMLARDestek Formu
Copyright © PestGO Ltd. Şti. Telif Hakları PestGO Ltd. Şti.'ye Aittir